Op dit moment weten we praktisch niets De Ouder Scrolls VI, maar nu kan een enorm lek verschillende interessante details hebben onthuld.

De spreker heeft op Reddit verschillende details gepost over de setting, de gameplay en het verhaal van Skyrim's vervolg dat we nu melden, maar je eraan herinneren dat er geen zekerheid bestaat over hun waarachtigheid.

de gebruiker ToddIsMyMom beweert deel uit te maken van het ontwikkelingsteam Bethesda en om deze reden informatie over het spel hebben. Laten we beginnen bij de eerste: de game speelt zich af tussen High Rock en Hammerfell, met een stijl ver van de traditionele middeleeuwse. Het verhaal moet focussen Direnni toren, die nog niet in onbruik is geraakt. Thalmor wordt betrokken bij de intriges en stimuleert de wrijving tussen Hammerfell en High Rock. Veel missies zullen gebaseerd zijn op magische kunst en politieke intrige.

Er komt eenAI gewijd aan het gedrag en leven van NPC's, die verschillende banen en interesses hebben. Dit kan leiden tot het falen van het personage, dat zich consistent zal gaan gedragen met de nieuwe economische situatie, bijvoorbeeld om aalmoes te vragen of te stelen.

Er zijn geen laadschermen in de gamewereld, behalve wanneer u uw huis betreedt. Dit om te voorkomen dat de framerate instabiel wordt in huizen vol objecten.

De magie is herzien en zal een centraal punt van de ervaring zijn. Veel spreuken zijn herzien en wapens en bepantsering kunnen tijdelijk betoverd worden. Het crafting-systeem zal een verbeterde versie zijn van degene die te zien is in Fallout 4.

Er zal de terugkeer zijn van het Dievengilde, de Donkere Broederschap en vele andere facties die iconisch zijn geworden. The Guild of Mages zal om een ​​of andere plotreden afwezig zijn.

Er zijn nog geen DLC's gepland omdat de game-ontwikkeling nog lang niet is afgelopen. In dit opzicht is hier het pijnlijke punt van het enorme lek, de releasedatum van The Elder Scrolls VI: hoogstwaarschijnlijk het zal niet vóór 2025 aankomen op pc, PlayStation5 en Xbox-serie X.

Wij nodigen u uit om deze informatie met de tang mee te nemen, omdat, zoals u weet, iedereen zich voordoet als drager van relevante informatie over Reddit.