In de afgelopen minuten Electronic Arts ha aangekondigd officieel de komst van Command & Conquer Remastered Collection, exclusief op pc via Origin en Steam, voor de volgende 5 juni. Dit pakket bevat Command & Conquer: Tiberian Dawn en CCommand & Conquer: Red Alert, natuurlijk naast de drie uitbreidingen van de bovengenoemde titels Geheime operaties, Counterstrike e De nasleep.

De geremasterde heeft vernieuwde structuren en afbeeldingen met een resolutie tot 4K, naast een geremasterde soundtrack van meer dan 7 uur, gemaakt in samenwerking met de originele componist van het merk, Frank Klepacki.

De collectie zal uiteraard ook modaliteiten hebben multiplayer online, in feite worden games gemaakt bij de lancering gewoonte en snelle wedstrijden in 1v1. Hieraan worden een replay-systeem, leaderboards en een toegevoegd gerangschikt matchmaking Elo-gebaseerd voor de meest competitieve spelers.