Na de recente aankondiging van de remake van de oorspronkelijke titel, in uitvoering voor Nintendo Switch, PC en Stadia, Panzer Dragoon het lijkt erop dat hij een verdere aanpassing krijgt, dit keer gewijd aan Virtual Reality.

We hebben het inderdaad over Panzer Dragoon Reisverslag, titel rechtstreeks aangekondigd door SEGA via de officiële Twitter-profielen waarmee de klassieke titel voor wordt herhaald Saturnus in een compleet nieuwe gedaante en ervaring in de eerste persoon ontworpen voor de VR. De titel in kwestie is afgeleid De Gunner Dragoon, fan made project duidelijk geïnspireerd door het merk in kwestie. Nou, de ontwikkelaar, Wilde man, lijkt te hebben ontvangen officiële opdracht door het Japanse bedrijf.

Het startvenster van de titel is nog onbekend. De enige officiële informatie is dat het in onze huiskamers zal aankomen na de 2020, zonder enige vermelding van de ondersteunde platforms.