Een van de presentatiespellen van Google Stadia echt waar DOOM Eternal, de titel van id Software die op 20 maart wordt uitgebracht op consoles en pc. Onder de verschillende informatie die het potentieel van het platform illustreerde, was het ook gemarkeerd als de schietpartij op Stadia zou native 4K resolutie hebben gehad, in tegenstelling tot de andere versies die hooguit zouden zijn opgeschaald.

Nou, dat zal het niet zijn. Bethesda heeft inderdaad de technische specificaties van elke versie e die voor Google Stadia zal ook worden opgeschaald: DOOM Eternal maakt namelijk opnamen met 1800p en 60fps, met een opschalingssysteem dat het beeld naar 2160p brengt.

We zullen nog steeds een waardige resolutie hebben, waardoor we de goedheid van de shooter-id Software zullen waarderen, maar dit nieuws plaatst Google Stadia opnieuw in een slecht daglicht, alsof "geef het toe'Was niet genoeg geweest.