We zijn in deze dagen allemaal gedwongen thuis te blijven. Geen school, universiteit en voor velen geen werk. Gezien de situatie hebben veel bedrijven initiatieven genomen om onze moeilijkheden te verzachten. Een groot deel, gemaakt in samenwerking met de overheid, is te vinden op de website Digitale solidariteit.

Naast deze mogelijkheden hebben andere bedrijven ook besloten om diegenen in quarantaine te helpen of, meer in het algemeen, diegenen die thuis blijven. Onder hen is er ook OnenigheidVoice IP voor gamers waarvan ik denk dat jullie die allemaal goed kennen, gezien het succes (meer dan 250 miljoen gebruikers in 2019). Onlangs is Discord begonnen met de bèta van Ga live, een functie waarmee u kunt uitzenden wat u speelt, zodat uw vrienden die zijn verbonden met hetzelfde spraakkanaal, dit kunnen zien.

Normaal gesproken is de limiet van mensen die toeschouwers kunnen zijn in deze streams 10, maar gezien de situatie waarin de Coronavirussen dwingt velen van ons, heeft Discord besloten verhoog de limiet tot 50.

Immagine

“We weten dat velen van jullie over de hele wereld Discord gebruiken om contact te houden en dagelijkse acties uit te voeren, zoals thuiswerken of lessen volgen. We wilden je helpen om je wereld een beetje minder stressvol te maken "

'We houden deze nieuwe limiet zo lang als nodig is. Heb geduld bij prestatieproblemen die kunnen optreden gezien het grote aantal mensen. "

Een mooi initiatief van Discord dus, bijzonder gewaardeerd door ons Italianen, zo hard getroffen door de epidemie.

En wist je dat laten we ook praten over videogames heeft een discord-server? Als je een ritje wilt maken, volg je dit gewoon uitnodigingslink.