Zoals elke anime die ook het hoogtepunt van zijn populariteit bereikt Demon slayer zal een speciale tie-in-videogame baren. De fabrikant heeft het aangekondigd Aniplex door het weekblad Shonen Jump.

Demon_Slayer_Shonen_JumpVolgens wat in het laatste nummer van het tijdschrift is geschreven en vervolgens door de verslaggever is vertaald Ryokutya2089, zal de titel deel uitmaken van het genre concurrerende demon moordactie en zal ons (gebaseerd op de slogan "Word Tanjiro Kamado op PS4!") de hoofdrolspeler van de serie van Koyoharu Gotōge en om de gebeurtenissen van de manga te volgen. Op het moment van schrijven van dit artikel hebben we geen verdere afbeeldingen en informatie, behalve de mogelijke releasedatum voor 2021.

Of het nu weer een ander is arena vechter, een genre dat nu de overhand heeft in de meeste producties met betrekking tot producten geanimeerd Japans? We komen er de komende maanden achter.