Disaster Report 4: Summer Memories de volgende komt naar het westen 7 april su Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc.

NIS America maakte de nieuwe trailer waar een bijzondere focus op wordt gemaakt morele keuzes die de speler zal ontmoeten tijdens de gebeurtenissen die door het spel worden verteld. De selectie van verschillende opties kan in feite leiden tot bijna diametraal tegenovergestelde scenario's.

Zelfs de kleinste handelingen kunnen levensveranderende gebeurtenissen worden. Je overleving hangt af van de keuzes die je maakt in Disaster Report 4: Summer Memories!
Welk pad kies jij? Wie loopt er naast je en wie gaat er tegen je staan?

De aanwezigheid van ben wordt ook officieel gemaakt in de video 20 extra kostuums waarmee je je eigen hoofdpersoon kunt aankleden. Het is echter onduidelijk of deze DLC's al bij de aankoop van zijn inbegrepen Disaster Report 4: Summer Memories.