Fast & Furious 9De vrijlating van Fast & Furious 9 officieel is genoemd April 2021.

De beslissing is rechtstreeks genomen door Universeel en werd gecommuniceerd op officiële Facebook-pagina van de sage.

“Aan onze familie van Fast & Furious-fans over de hele wereld. We voelen alle liefde en verwachting die je hebt voor het volgende hoofdstuk van onze saga. Juist om deze reden is het bijzonder moeilijk om u te laten weten dat we de releasedatum van de film moeten uitstellen. Het is nu duidelijk dat het zien van de film in mei niet voor al onze fans over de hele wereld mogelijk zal zijn. We verplaatsen de releasedatum daarom naar april 2021, met de première gepland voor 2 april in Noord-Amerika. We begrijpen de teleurstelling dat we nog wat langer zullen moeten wachten, maar deze beslissing is genomen door ieders veiligheid boven elke andere overweging te stellen. Door deze verhuizing kan onze hele wereldwijde familie samen leren over het nieuwe hoofdstuk. Tot volgend voorjaar ”.

De vrijlating van Fast & Furious 9 het was aanvankelijk gepland voor mei van dit jaar, maar door de strenge maatregelen die zijn genomen om Coronavirus in te perken, heeft Universal ervoor gekozen om de releasedatum naar theaters te verplaatsen.

We zullen daarom moeten wachten tot volgend voorjaar om de ontwikkelingen van de beroemde sage met in de hoofdrol te ontdekken Vin Diesel en dat zal onder meer de intrede in de cast zien van John Cena.