Goed nieuws voor alle liefhebbers van de Poolse sage: The Witcher zal terugkeren met een nieuw videospel, hier is het eerste nieuws erover.

Adam Kiciński, president van CD Projekt RED

De president van CD Projekt Red bracht het goede nieuws Adam Kicinskien bevestigt dat het werk aan de titel zal beginnen na de ontwikkeling van Cyberpunk 2077. In feite zal het bedrijf beschikbaar stellen drie ontwikkelteams, één werkt aan het nieuwe werk gewijd aan de Strigo en twee andere gewijd aan de post-launch content van de titel die op 17 september 2020 uitkomt.

Kiciński voegde toe dat het idee achter de nieuwe The Witcher klaar is, en dat het is geen direct vervolg op het derde hoofdstuk. Er werd ook bevestigd dat de betrekkingen met de vader van het literaire werk Andrzej Sapkowski zijn enorm verbeterd. Zou hij kunnen bijdragen aan het schrijven van Geralt's nieuwe avonturen in videogames?