Breng Global Games Professionals samen om te netwerken, leren en deals te sluiten in een veilige, interactieve virtuele omgeving

LOS ANGELES– (BUSINESS WIRE) –Xsolla, de engine voor videogames die ontwikkelaars en uitgevers helpt bij het wereldwijd lanceren en bedienen van games, heeft vandaag een unieke virtuele game-ervaring aangekondigd: Game Developers Carnival. Het virtuele industrie-evenement zal plaatsvinden in Jouw wereld, een sandbox-pc-game, van 20-21 april 2020 met als doel een leuke, interactieve setting te bieden voor individuen en bedrijven om contact te maken en zaken te doen. Er wordt ook een optioneel early adopter GDC Relief Fund-pakket aangeboden, waarbij alle opbrengsten naar het fonds gaan dat is opgezet om de kosten te compenseren die indie-ontwikkelaars hebben verloren met het uitstel van de GDC 2020-show die oorspronkelijk was gepland voor 16-20 maart in San Francisco.

"Met de vele annuleringen van branche-evenementen wilde Xsolla de gemeenschap van ontwikkelaars / uitgevers helpen door het eerste Game Developers Carnival te creëren als een technologiegedreven alternatief om individuen en bedrijven in staat te stellen veilig en effectief zaken te doen, op de meest meta-manier mogelijk", zei Alexander Agapitov, CEO van Xsolla. "We nodigen alle videogameprofessionals over de hele wereld uit om deel uit te maken van het carnaval, of je nu een artiest, programmeur, marketing of bedrijfsontwikkeling bent ... kom op, kom op."

Game Developer Carnival vindt plaats Jouw wereld, waarmee gebruikers gedetailleerde 3D-stands kunnen bouwen om hun games en producten te laten zien, evenals minigames en pretparksimulaties met spannende en competitieve gameplay-functies. Deelnemende ontwikkelaars kunnen virtuele stands maken van vooraf gemaakte sjablonen of digitale artiesten inschakelen om aangepaste standontwerpen te maken. Booths worden geladen in een virtuele wereld waar ontwikkelaars kunnen wachten als exposanten, hostbijeenkomsten, vragen beantwoorden, cv's verzamelen en meer. Xsolla werkt samen met de matchmaking-service MeetToMatch om deelnemers in staat te stellen vergaderingen op te zetten met behulp van hun deskundige planningsplatform.

Ga naar om deel te nemen aan Game Developers Carnival www.gamedeveloperscarnival.com. De eerste 20 bedrijven die zich aanmelden, ontvangen een gratis stand die is ontworpen door een professionele 3D-artiest.

Over uw wereld
Your World, ontwikkeld door Pantera Entertainment, is een sandbox-titel waarmee spelers prachtige genetwerkte werelden, attracties, simulators en themaparken kunnen bouwen met spannende gameplay-functies. Werelden kunnen online worden gedeeld zodat de gemeenschap ervan kan genieten als een sociale omgeving voor meerdere spelers of als een competitieve gameplay-ervaring. Met gebruiksvriendelijke constructietools en uitgebreide in-game bibliotheken stelt je wereld spelers in staat om eenvoudig geweldige omgevingen te bouwen met leuke gameplay. Ga voor meer informatie over Your World naar https://www.facebook.com/YourWorldBuilder/.

Over GDC Relief Fund
Het GDC Relief Fund, geleid door het nieuwe gamelabel WINGS Interactive, is opgericht om worstelende game-ontwikkelaars te helpen met niet-restitueerbare reiskosten na de annulering van GDC. Ontwikkelaars worden uitgenodigd om een ​​aanvraag in te dienen via de website van het GDC Relief Fund: http://wingsfund.me/gdcrelief.

Over MeetToMatch
MeetToMatch is de meest gebruikte netwerkdienst voor evenementen in de wereldwijde videogamebranche, met alleen al in 22 aan 2019 evenementen gewerkt. Al meer dan tien jaar zorgt het bedrijf ervoor dat mensen elkaar ontmoeten bij voorkeur in plaats van bij toeval, waardoor game-ontwikkelaars uitgevers, investeerders en andere bedrijven kunnen ontmoeten om zaken te doen en kennis uit te wisselen. Sinds begin 2019 wordt de MeetToMatch-service ook met succes gebruikt voor online evenementen in de game-industrie en daarbuiten. Dit stelt iedereen wereldwijd in staat om vanuit het comfort van hun huis verbindingen naar keuze te maken, zonder reiskosten te besparen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Ga voor meer informatie naar https://www.meettomatch.com/.

Over Xsolla
Xsolla is de engine voor videogames met een reeks tools en services die ontwikkelaars en uitgevers helpen om meer games te bedienen en te verkopen. De Xsolla-productsuite, die alleen de videogamebranche bedient, is geschikt voor bedrijven van indie tot onderneming, met: Xsolla Pay Station en zijn # 1 antifraudeoplossing, Xsolla Partner Network, Xsolla Site Builder, Xsolla Store, Xsolla Login en Xsolla Launcher . Deze tools werken naadloos samen om de complexiteit van distributie, marketing en het genereren van inkomsten op te lossen, zodat ontwikkelaars, uitgevers en platformpartners hun doelgroep, verkoop en omzet kunnen vergroten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Los Angeles, met kantoren over de hele wereld, Xsolla opereert als een handelaar en verkoper van record voor grote gamingentiteiten zoals Valve, Twitch, Ubisoft, Epic Games en PUBG Corporation. Ga voor meer informatie naar www.xsolla.com.

Contacten

Ryh-Ming Poon
Hoofd Global Communications, Xsolla
r.poon@xsolla.com

Tyler Koke
DKC
tyler_koke@dkcnews.com

Bron BEDRIJFSDRAAD