Het verbod om het huis te verlaten gaat door in Italië, behalve om redenen zoals gezondheid, werk of winkelen, en op de een of andere manier vinden mensen thuis iets om te doen. Velen van ons nemen waarschijnlijk veel tijd in beslag hun videogames spelen favoriet en onder deze valt het blijkbaar ook Fortnite.

De CEO van Telecom Italia Luigi gubitosi Het heeft inderdaad gedeclareerd dat aangezien scholen en alle andere activiteiten gesloten zijn, het netwerkverkeer is de afgelopen twee weken met tweederde toegenomen, met nog grotere pieken voor het downloaden van titelupdates zoals geleverde (vooral) e Call of Duty.

Desondanks wil Telecom graag verduidelijken hoe de infrastructuur soepel loopt en welke de service is verzekerd zonder beperkingen.

Ongeacht of Fortnite het leuk vindt of niet, zelfs als dankzij de Epic Games-titel mensen, vooral de kleintjes, thuisblijven, kunnen we het overwegen goed nieuws.