stadions aangekondigd op zijn twitter profiel de aanstaande komst van drie wedstrijden Ubisoft op het cloud-gamingplatform. Het gaat over The Division 2, The Crew 2 en Monopoly. De eerste twee worden uitgebracht op 25 maart en de laatste twee op 28 april.

"We zijn verheugd de komst van drie spannende Ubisoft-games op Stadia aan te kondigen. Er is voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar een adrenaline-avontuur, een open wereld racegame of een klassiek bordspel. "

De divisie 2, die op stadions aankomt 25 marzo, van de drie titels bevat het de meeste nieuwtjes en functies. De game bevat de uitbreidingen Warlords en New York en is de eerste Stadia-game die beide ondersteunt cross-play en cross-progressie. Om deze opties te activeren, koppel je eenvoudig je Uplay-account aan Stadia de eerste keer dat je de game op de laatste gebruikt.

Met The Division 2 kun je ook gebruiken Stream Connect, functionaliteit waarmee u de weergaven van uw teamgenoten op één scherm kunt verzenden.

Drie nieuwe titels die de Stadia-catalogus versterken, tot nu toe een beetje te schaars, zoals ironisch genoeg toegegeven door Google zelf.