Laten we een kleine sprong maken naar het verleden: naar de 2002, na een eerste proefperiode op Nintendo 64, bracht Nintendo het ter sprake GameCube  het eerste hoofdstuk van de serie Animal Crossing. Wat maakte het destijds een titel rivoluzionario, was een levend spel: de speler werd geteleporteerd in een echte comunità, en had als enig doel daar te wonen. Je hebt je droomhuis gecreëerd, interactie gehad met je medeburgers, hun problemen opgelost en betaalde belastingen (belangrijk). Alles werd vervolgens gekruid met een virtuele klok waardoor verschillende evenementen konden worden geïmplementeerd die, afhankelijk van de dag waarop de console werd gestart, cyclisch varieerden. Laten we een mooie en knuffelige esthetiek toevoegen aan het juiste punt en we hebben een winnende formule in handen die duidelijk werd geleend en herwerkt door anderen: Fantasy Life, MySims en het onlangs aangekondigde Hokko Life zijn de eerste voorbeelden die zouden kunnen te binnen schieten. ook Nintendo uiteraard heeft het in de loop van de tijd het oorspronkelijke concept verfijnd en ontwikkeld door - naast de bordspellen - slips te maken - Animal Crossing een van zijn vlaggenschipmerken die, 18 jaar na de release van het eerste hoofdstuk ziet hij het aankomen Nintendo Switch een nieuw hoofdstuk: Animal Crossing: New Horizons, de volgende komt eruit Maart 20 2020.

Animal Crossing: New Horizons-fotomodus

Controle-In

Zodra de titel is begonnen, doet de speler mee aan een mooie aanvraagformulier die fungeert als de editor van je spel. Na de gebruikelijke creatie van je dorpeling - of je Frankenstein-monster, als je een van de meest creatieve spelers bent - het is tijd om de te selecteren algemene indeling van het eiland e halfrond waar het te plaatsen. De keuze voor de eerste vindt plaats door de selectie van vier willekeurig gegenereerde maar in ieder geval goed gedifferentieerde sjablonen: je kunt ervoor kiezen om op een eiland te leven dat voornamelijk rijk is aan flora, of je bevindt je in een omgeving die in verschillende sectoren is verdeeld door een rivier die verbonden is met de oceaan en vol met kleine vijvers, om je buit te vergroten tijdens vissessies.

Inleiding 1

In het tweede geval wordt de keuze van het halfrond automatisch bepaald door de regio van je Nintendo-account, maar in Animal Crossing: New Horizons is het nog steeds mogelijk om het andere halfrond te selecteren om de kaarten in het spel te mengen en jezelf te vinden met een ander klimaat en seizoen dan aan dat in de echte wereld.
Zodra de bureaucratische problemen voorbij zijn, begint het instapgesprek en de volgende aankomst op het gecreëerde eiland, waar we worden begroet door onze favoriete wasbeer: Tom hoekje.

Liefdevol overleven in Animal Crossing: New Horizons

Aangekomen op het eiland heeft de speler de mogelijkheid om deel te nemen aan een korte tutorial in "meet and greet " samen met zijn nieuwe twee buren, waarin hij kennis kan maken met enkele van de nieuwe mechanica e structuren die dit nieuwe hoofdstuk onderscheiden. In het midden van het centrale plein bevindt zich het servicecentrum, persoonlijk beheerd door Nook zelf en die, snel en gemakkelijk, alle tools biedt die nodig zijn voor de ontwikkeling en het beheer van het eiland. In de laatste vindt u ook een bureau waarmee de speler kan omgaan met knutselen doe-het-zelf artikelen. Met deze methode kunnen objecten die variëren van eenvoudige basishulpmiddelen - zeer kwetsbaar maar toch gemakkelijk vervangbaar - worden opgebouwd tot meubels, bruggen, hekken, stoelen en zelfs nuttige objecten om het centrale plein van uw eiland te verfraaien. Kortom, op enkele uitzonderingen na, als je aan een specifiek object denkt, kan dit waarschijnlijk in Animal Crossing: New Horizons worden gemaakt, zolang je het maar bezit het project toegewijd.

Animal Crossing: New Horizons DIY-menuDe procedure was eenvoudig en onmiddellijk: zodra u een project leerde - verkrijgbaar door geschenken van Tom Nook zelf of van zijn buren in de loop van de tijd of door het ontdekken van verschillende berichten in de fles, in pure stijl beached - heb gewoon het benodigde materiaal om je eigen creatie in handen te krijgen. Altijd via het servicecentrum is het mogelijk aanpassen verder deze objecten door het gebruik van speciale kits (verkrijgbaar in de winkel) om ze te kunnen veranderen verschijning, of het van hen is colore of hunne Design.

Wat betreft de tweede nieuwigheid, in Animal Crossing: New Horizons praten we over een echt ecosysteem Van Nook Inc.beheersbaar door de naamgenoot Nook telefoon. Dit apparaat fungeert als een algemeen menu en stelt de speler in staat om te verzamelen mijlen. Deze nieuwe valuta in-game naast de klassieke sterren en is gemakkelijk verkrijgbaar via de aanvullen en van verschillende doelstellingen en activiteiten, die enkelvoudig of periodiek kunnen zijn. Zodra je de hebt betaald eerste belasting, ontgrendelt de service zijn versie versterkte, waarin we beschikbare voortschrijdende doelen vinden. Deze laatste betreffen kleine activiteiten zoals het verzamelen van een bepaald aantal sterren of het vangen van een bepaald insect. Zodra u genoeg mijlen heeft verzameld, gaat u gewoon naar de geldautomaat in het servicecentrum om ze te besteden aan objecten, doe-het-zelf-projecten en vooral coupon bruikbaar in de tweede nieuwe structuur: de luchthaven.

Animal Crossing: New Horizons Nook Miles-menu

Binnen deze structuur kan een coupon worden gebruikt om nieuw gegenereerde eilanden te bezoeken toevallig uit het spel en waar je exotische planten, insecten of vissen kunt vinden of vrienden kunt maken met nieuwe potentiële buren. Bovendien is elk eiland uitgerust met een kleine tafel gewijd aan de realisatie van doe-het-zelf-noodprojecten, mocht er een hulpmiddel moeten worden teruggevonden, zonder dat het nodig is om voortijdig terug te keren naar het servicecentrum. De combinatie van deze nieuwe mechanica en soorten interactie slaagt erin om spelers in de klassieker te introduceren of opnieuw te introduceren lus die het spelontwerp van het merk kenmerkt: ik begin de dag, ik voer de beschikbare activiteiten uit om eindelijk de sterren en mijlen te krijgen die nodig zijn om de spelervaring te verbeteren. Langdurige spelers kunnen daarom genieten van de nieuwe voordelen, terwijl nieuwkomers in een hogere versnelling zitten en in de verleiding komen om meer te willen doen.

Samenwerking met JJ Abrams

Zoals in de beste tv-series op een afgelegen eiland, in Animal Crossing: New Horizons la samenwerking e begrip met je buren is het belangrijk. Hoewel het spel begint met slechts twee inwoners naast ons, dwingt de sociale component van de titel ons onmiddellijk om met hen te willen communiceren, al is het maar een paar keer per dag. Elke burger handelt alleen en leeft zijn leven op het eiland volgens ons eigen ritme. Zelfs als u alleen een huis van anderen bezoekt met tussenpozen van een paar dagen tussen hen, kunt u aanzienlijke veranderingen in de esthetiek van het meubilair vinden.

Inleiding 3

Op deze manier voelt de speler zich niet alleen onderdeel van de gemeenschap en identificeerde zich in zijn avatar, maar hij is gedreven om elke dag met hen verder te willen communiceren. In gesprek met de buren, misschien met bijzondere interesse en aandrang en hen helpt hun problemen op te lossen, komt de speler prijs en versterkt de emotionele band tussen hem en de andere bewoners.

Inleiding 2Het kan ook gebeuren dat sommigen onverwachte bezoeker je komt aan op je eiland en biedt een specifieke dienst of een optionele zoektocht die, indien voltooid, de speler een extra voordeel geeft om de ontwikkeling van zijn verblijf te versnellen.

INook Miles-menuAnimal Crossing: New Horizons ademt een sfeer van thuis

Zodra de eerste taken zijn voltooid en de eerste dagen zijn gebruikt om vertrouwd te raken met het nieuws en vooral met de nieuwe buren, begint Animal Crossing: New Horizons met een progressief ritme om alle symbolische structuren van de serie te ontgrendelen. Beginnend vanaf museum, waaraan u uw insecten, gevangen vissen en fossielen kunt schenken om ze vervolgens te zien of te bewonderen, tot aan de klassieke winkel "Nook's Cranny" waar je kunt winkelen of een paar sterren kunt verdienen door de verkoop van ongewenste items. In de loop van de tijd ondergaat het servicecentrum ook veranderingen en verbeteringen, waardoor de speler nieuwe opties krijgt met betrekking tot personalizzazione van uw paradijs midden in de zee en daardoor het aantal bezoekers en / of potentiële nieuwe buren vergroten.

Animal Crossing: New Horizons HouseWat betreft de aanpassing en tools die aan de speler worden aangeboden, biedt de titel een aantal wijzigingen Kwaliteit van leven: allereerst wat betreft de redacteur die zich toelegt op het interieurontwerp van een huis. Geïnspireerd door de mechanica die in de spin-off is geïntroduceerd Gelukkig huisontwerpkunt u uw meubels niet alleen positioneren door de klassieke interactie tussen onze dorpeling en het object zelf, maar ook door een speciale editor die de bediening veel sneller maakt en ook verdere opties biedt, zoals de mogelijkheid om te veranderen het type licht in de kamer, waardoor het degenen zal bevredigen die de voorkeur geven aan warme kleuren in plaats van koude, of degenen die hun balans waarderen. Voorraadbeheer is ook herzien, met toevoeging van een contextmenu voor de verschillende tools: met een druk op de knop is het mogelijk om direct de tool te selecteren waaraan een specifieke macro is toegewezen.

Technische afdeling

Zelfs tijdens een rustige wandeling rond het eiland is het niet moeilijk op te merken hoeveel werk en middelen Nintendo heeft besteed aan de grafische component van de titel. Met de verhuizing van Nintendo 3DS a Stap over voor slechts zie je de voor de hand liggende verbeteringen in de kwaliteit van de texturen. Bovendien is dit opengesteld voor gebruik - al ervaren in de controversiële Animal Crossing: Amiibo-festival - van materialen die op de laatste zijn aangebracht en die de modellen verschillende karakters details kunnen geven, zoals hun vacht of verenkleed, die op de vorige consoles waren geschetst. Dit hoge detailniveau lijkt echter de frame rate van de titel, die niet verder gaat dan de 30 FPS zowel in draagbare als gedockte modus. Het moet gezegd dat ze bewezen hebben meer dan genoeg te zijn om ten volle van de ervaring te genieten.

Animal Crossing: New Horizons Bugs vangen

Zoals verwacht aan het begin van deze recensie, heeft Nintendo het de afgelopen 18 jaar gekend migliorare ed ontwikkelen de stijl en het plezier van het merk, tot grote vreugde van alle fans. Animal Crossing: New Horizons is het resultaat van dit werk. Elke hoek van het eiland, elke dialoog is vol van de liefde, zorg van het ontwikkelteam en verlangen naar accontentare zijn publiek dat vanaf 20 maart een van de beste hoofdstukken in de serie. De enige spijt is dat ze de mogelijkheden van de component niet hebben kunnen bemachtigen online..

galerij