square Enix heeft besloten de lancering van Final Fantasy VII remake met de publicatie van een reeks video maken van waardoor we met de spelers enkele geheimen en gebeurtenissen achter de ontwikkeling van de titel kunnen delen.

De videoserie, die interviews bevat met de makers, ontwikkelaars en artiesten die aan de game hebben gewerkt, onthult enkele van de geheimen achter de creatie van FINAL FANTASY VII REMAKE: uit de geschiedenis van de titel, de personages, de veldslagen en de actie tot aan de muziek en de spectaculaire graphics. De eerste video bevat interviews met verschillende ontwikkelaars, waaronder:

Yoshinori Kitase (producent)
Tetsuya Nomura (Director & Concept Design)
Kazushige Nojima (verhaal en scenario)
Naoki Hamaguchi (Co-Director - Game Design / Programming)
Motomu Toriyama (Co-Director - Scenario Design)

Absoluut een interessante en originele manier waarmee het wachten op de eerste dag wordt misleid. Onthoud dat de Officiële DEMO.