Capcom heeft deze maand zeer belangrijk nieuws aangekondigd, zowel wat betreft Resident Evil 3 als Resistance.

Vanaf 19 maart een demo van Resident Evil 3, waarmee spelers de rol van Jill Valentine kunnen spelen en burgers kunnen evacueren uit een instortende wasbeerstad. De Raccoon City Demo, die een ongepubliceerde exclusieve trailer zal onthullen en die alleen zal worden getoond aan degenen die de demo zelf voltooien, is beschikbaar vanaf 5.00 uur op 19 maart in de Xbox One-versie en om 18 uur op dezelfde dag in de PlayStation 4- en Steam-versie.

 

Het tweede nieuws van Capcom in deze uren is het dat een week na de Resident Evil 3-demo ook een open bèta beschikbaar zal zijn Resident Evil-weerstand. de 4-op-1 asymmetrische multiplayer-ervaring die zal worden opgenomen in Resident Evil 3.

"Naar Weerstandeen Brein zal een kwaadaardig plan uitvoeren dankzij een kaartspel dat dodelijke obstakels creëert voor een groep overlevenden die wanhopig ontsnappen. "

Tijdens de bèta kun je spelen als een van de vier Masterminds van het spel, of als een van de zes beschikbare overlevenden. De bèta begint op 27 maart om 8.00 uur op Xbox One e PlayStation 4, terwijl Steam-gebruikers het dezelfde dag vanaf 18.00 uur kunnen proberen. De open bètafase eindigt op de dag van de lancering van de volledige game, 3 april.