Mijlpaal vandaag gepubliceerd de eerste video-gameplay gewijd aan de nieuwe editie van de motorsimulatietitel ontwikkeld onder officiële licentie: MotoGP 20.

De selectie van coureurs, circuits en klimatologische omstandigheden van de gameplay werd uitgevoerd op verzoek van de gemeenschap, die voornamelijk op Valentino Rossi stemde op het Mugello-circuit in droge omstandigheden.

De video toont een veel realistischere fysica en het gedrag van de fiets, wat de gameplay technischer en vaardiger maakt. Het stelt u ook in staat om een ​​kijkje te nemen in de nieuwe functies voor brandstofbeheer en asymmetrische bandenconsumptie die het niveau van strategische vaardigheden die nodig zijn om het MotoGP ™ -kampioenschap te domineren, verder verhoogt. Net als in het echt zijn spanning en bandenslijtage niet aan beide zijden en in het midden gelijkelijk van toepassing. MotoGP ™ 20 zal deze drie gebieden afzonderlijk implementeren en enkele real-world dynamiek tot in detail reproduceren. In elke race kunnen de spelers de hoeveelheid brandstof en het type band bepalen, waarbij ze er altijd rekening mee moeten houden dat de fysica van de fiets wordt beïnvloed door hun beslissingen.

Het algehele simulatieniveau is een grote stap voorwaarts MotoGP ™ 20;  motorfietsen modern in MotoGP ™ ze hebben zeer complexe aerodynamische winglets, die, indien beschadigd, de balans van de fiets aanzienlijk veranderen. Crashen of botsen met andere rijders tijdens het spel kan een permanent effect hebben op het fietsen, net als in een echte race.

Last but not least, aangezien het een van de belangrijkste onderdelen van een race is waar de vaardigheden van een MotoGP ™ rijder schitteren, heeft het ontwikkelingsteam hard gewerkt om substantiële veranderingen aan het remsysteem aan te brengen, om het uitdagender te maken , riskant maar ook meer lonend.

MotoGP 20 wordt officieel gedistribueerd vanaf 23 Aprile op PlayStation 4, Xbox One, STEAM, Google Stadia en Nintendo Switch.

Ben je tevreden met wat de ontwikkelaars hebben getoond voor deze nieuwe editie van de titel? We herinneren ons dat de Milanees softwarehuis hij handelde al meer dan 12 jaar met het officiële MotoGP-merk en is gerelateerd.