Ondanks de herhaalde verzoeken (en hoop) van fans die ze zouden luid un Nintendo Direct klassieker, heeft het Japanse bedrijf zojuist de Indie World Showcase.

Het evenement zal het allerlaatste nieuws op het gebied van onafhankelijke ontwikkeling introduceren morgen gestreamdop dinsdag 17 maart 2020, Bij 18: 00. In de liveshow zouden, zoals gewoonlijk, nieuwe aankondigingen van niet-gepubliceerde titels en porten van reeds gevestigde producties moeten arriveren. Gezien de andere titel van het evenement in vergelijking met de gebruikelijke (Nindies Showcase), kunnen we echter wat nieuws verwachten in vergelijking met de formule die we gewend zijn.

We nodigen u dan ook uit om morgen op de hierboven aangegeven tijd verbinding te maken met onze pagina's voor de het laatste nieuws wordt aangekondigd tijdens Nintendo Direct.