De markt van Notitieboek bereidt zich voor op een verdere koerswijziging. Volgens sommige geruchten over de gang lijkt het erop dat de komende maand laptops met de nieuwe CPU's komen Intel Core XNUMXe generatie en GPU's Nvidia Super.

Gaming notebookDe bron van het gerucht zou zijn Wccftechkonden beide majors op elk moment hun nieuwe productlijn voor de laptopmarkt aankondigen. Wat Intel betreft, laten we het hebben over CPU's die volgens het model zouden gaan Core i5-10300H, passerend door de Core i7-10750H tot de prijsklasse high-end met de modellen Core i9-10880H e Core i9-10980HK.

Aan de Nvidia-kant kunnen de nieuwe speciale videokaarten echter equivalent zijn aan de serie-laptop GeForce GTX 1650, tot optredens vergelijkbaar met die van één GeForce RTX 2070 Super.

Kortom, als je een van die gamers bent die niet zonder de hoge prestaties in draagbare vorm kan, kan de maand april vol nieuws zijn.