Pad van de ballingschapHet succes van Pad van de ballingschap vertoont geen tekenen van afname. Sterker nog, de beroemde ARPG van Grinding Gear Games, meer dan zes jaar na de release van de pc, registreert tegelijkertijd het record van verbonden spelers.

Zoals gemeld officieel forum, de lancering van de nieuwe competitie "Delirium" heeft de meest optimistische verwachtingen overtroffen, met een piek van 237.160 gebruikers online ondanks een zware DDoS-aanval die de serverstabiliteit de eerste paar uur ondermijnde.

"Ons vorige record was 224.000 spelers, gevestigd met de lancering van Legion vorig jaar." zei de mede-oprichter van GGG, Chris Wilson. “Dit weekend, met de lancering van Delirium, hebben we 237.160 aangesloten spelers geregistreerd. We denken dat dit aantal zelfs nog hoger had kunnen zijn, omdat we te maken kregen met een DDoS-aanval waarbij ongeveer 40 van onze servers werden uitgeschakeld, waardoor onze capaciteit verminderde ".

Path of Exile: Delirium is al beschikbaar op pc vanaf 13 maart, terwijl de console-uitgang is gepland op 22 maart om 18 uur.