The WitcherNu de planeet bezig is met het inperken van de Coronavirus-epidemie, wordt de amusementswereld ondanks zichzelf gedwongen haar tempo te vertragen. Na het nieuws van uitstel van Fast & Furious 9 volgend jaar zijn het nu twee langverwachte series: The Witcher Seizoen 2 en The Lord of the Rings (geproduceerd door Amazon).

Zoals gerapporteerd door Redanian Intelligence, de serie gewijd aan de gebeurtenissen van Geralt of Rivia heeft de verwerking opgeschort, in navolging van het lot van Netflix-shows geproduceerd in Canada en de Verenigde Staten. De vastgestelde opschortingsperiode is voorlopig twee weken.

De New Zealand HeraldIn plaats daarvan meldde hij dat het filmen voor de Lord of the Rings-serie in West-Auckland ook tijdelijk is onderbroken.

Hoewel er sprake is van een stop van twee weken zoals in het geval van The Witcher, hebben insiders dat verklaard "Het is nog niet duidelijk wanneer de productie wordt hervat".