GEIT VAN RECHTAls je nog niet genoeg gratis spellen hebt, GEIT VAN RECHT het zou voor jou kunnen zijn.

Het is een titel waarin je wordt geroepen om je voor te doen als een geit ... in een online fps, met multiplayer tot 10 spelers.

Ontwikkeld door de onafhankelijke Italiaanse studio 34BigThings, GEEST VAN RECHT het kan tot 31 maart gratis worden gedownload op Steam en gedurende de hele duur van het aanbod hebben de auteurs zich ertoe verbonden online bijeenkomsten over de website te organiseren Officiële onenigheid om met gebruikers te spelen.

Het initiatief van de studie, auteur van onder meer de futuristisch racespel bloedaandrang tot het hoofd, kunt u de titel permanent aan uw bibliotheek toevoegen en promoot de hashtag #Blijf thuis, met verwijzing naar de quarantaineperiode die is aangenomen als inperkingsmaatregel voor de coronavirusepidemie.