De jongens van Focus Home Interactive hebben een speciale trailer is gepubliceerd aan alle bijzonderheden van Snowrunner, een simulatietitel waarin de speler wordt opgeroepen om een ​​breed scala aan terreinwagens te besturen. Gevolgd door Mudrunnerzal de betreffende game beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One ed Epic Games Store vanaf April 28 2020.

SnowRunner zet je achter het stuur van meer dan 40 volledig aanpasbare off-road trucking van bekende merken zoals Chevrolet, Caterpillar, Freightliner en speelt zich af in enkele van de meest onherbergzame en wildste regio's ter wereld. De game bevat drie volledige regio's met 11 onderling verbonden en verkenbare sandbox-kaarten, meer dan drie keer die van de vorige MudRunner.

Overwin modder, stortwater, sneeuw en bevroren meren terwijl je gevaarlijke contracten en missies accepteert. Breid uw offroad-voertuigen uit en pas ze aan met tal van upgrades en accessoires. Rijd alleen of met je vrienden in coöp voor 4 spelers en breid je game-ervaring uit met SnowRunner dankzij mod-ondersteuning, vanaf de eerste dag op pc, en de samenwerking met Mod.io.

De titel toont een grafisch ontwerp en motor van de natuurkunde echt geweldig. De ontwikkelaars hebben al aangekondigd dat i inhoud zal worden geïntegreerd door de maanden heen met nieuwe kaarten, voertuigen en aanvullende aanpassingen.