De aankondiging van het nieuwe karakter van Super Smash Bros. Ultimate werd uitgesteld vanwege de COVID-19-noodsituatie, bevestigt dit Masahiro Sakurai in persoon.

Onder alle uitstel van deze periode vanwege het nu helaas beroemde virus, is er ook een gerelateerd aan nieuwe jager of the Fighters Pass Vol. 2. De geest achter de sage heeft in feite bevestigd dat "de presentatie zal worden uitgesteld tot een nader te bepalen datum vanwege de effecten die verband houden met het nieuwe virus".

Geïnterviewd door Famitsu hij voegde toe dat er een besmette persoon is aangetroffen in het gebouw waar ze werken en dat om veiligheidsredenen alle kantoren gesloten zijn. De aankondiging was mogelijk geweest, maar de lancering van het nieuwe personage zou onvermijdelijk zijn uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Sakurai voegt ook toe:

“Coronavirus is een grote schaduw voor de game-industrie. Veel games worden mogelijk uitgesteld of advertenties worden opgeschort. Als er plotseling minder mensen beschikbaar zijn, is het niet mogelijk om volgens een welomschreven plan door te gaan ”.

We herinneren je eraan dat het Fighters Pass Vol.2 het is al vooraankoop en zal zes extra karakters bevatten. Bovendien kun je met de pre-order het voorouderpantser van verkrijgen The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Swordsman Mii.