JEDDAH, Saudi-Arabië– (BUSINESS WIRE) –Het nieuwe Coronavirus (covid-19) verspreidde zich sinds januari in China en verspreidt zich nu internationaal, inclusief het Midden-Oosten. Met de toename van het aantal mensen dat ervoor koos om thuis te blijven om infectie te voorkomen, staat de economie voor uitdagingen. Maar tegelijkertijd ontstaan ​​er enkele kansen voor het ontwikkelen van entertainmentproducten op internet, zoals TikTok, TopTop en anderen.

Op 4 maart om 12 uur werd bevestigd dat in totaal 2550 gevallen in het Midden-Oosten met Coronavirus zijn besmet. En Iran was het meest getroffen land, aangezien het aantal gevallen 2336 infecties en 77 sterfgevallen bereikte. Koeweit, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten, KSA en andere GCC-landen meldden bevestigde gevallen.

Omdat de situatie steeds gevaarlijker wordt, hebben mensen de afgelopen periode minder gereisd, zijn buitenlanders minder geworden in plaatsen als Bahrein en de VAE en zijn scholen in sommige gebieden gesloten. Door de mensen die meer thuis zijn, is het verkeer op online entertainmentapplicaties verrassend toegenomen.

TopTop, een app voor sociale games, bevat bijvoorbeeld veel gebruikers die veel tijd besteden aan het gebruiken en spelen van de applicatie. Als we naar de cijfers kijken, kunnen we zeggen dat er een stijging van 60% is in vergelijking met januari in Bahrein, want toen de verspreiding van het virus geïntensiveerd werd, waren de downloads in de afgelopen week driemaal of vier keer meer dan voorheen.

TopTop is een van de meest populaire sociale gaming-applicaties in de Arabisch sprekende gebieden. Het vertegenwoordigt een online bordspelclub, waar u kunt genieten van spellen zoals Ludo en Dominos, waarmee gebruikers met vrienden in een privékamer kunnen spelen of nieuwe vrienden kunnen ontmoeten. TopTop is uitdagend, zo bemoedigend en biedt een unieke sociale ervaring.

Er wordt gezegd dat Top Top speciaal is ontworpen voor Arabieren, daarom is het de op één na meest gedownloade applicatie op Google Play in Oman en een van de vijf meest gedownloade applicaties in KSA, Koeweit en Bahrein.

Contacten

Abdullah Sakr
Abdullah.sakr97@gmail.com

Bron BEDRIJFSDRAAD