Dragon Ball Z: Kakarot, zoals we al wisten, zal binnenkort post-launch content bevatten. Nu dankzij Famitsukunnen we de eerste van deze DLC's snel bekijken.

Alleen het beroemde Japanse tijdschrift meldt de eerste informatie op zijn pagina's en onthult de naam: "A New Awakening (Part One): Whis Training". Zoals je kunt zien aan de afbeeldingen die door de Twitter-gebruiker zijn gepost DbsHypeis het mogelijk om te controleren Goku en Vegeta in hun Super Saiyan God-vorm, om dan een harde training met de Heer Beerus te ondergaan en het uiteindelijk onder ogen te zien.

Zodra je het Super Saiyan God-stadion bereikt, heb je nieuwe technieken en statistieken. Bovendien dankzij Tijdmachine Als je morgen via een gratis update komt, kun je ook de oude missies in deze goddelijke vorm het hoofd bieden.

Vegeta staat opnieuw voor Dodoria, dit keer in Super Saiyan God-versie

De DLC "A new awakening (Part one): Whis training" staat gepland voor dit voorjaar, maar een precieze datum is nog niet bekendgemaakt. We herinneren je eraan dat Dragon Ball Z: Kakarot beschikbaar is op PlayStation 4 pc en Xbox One.