Een kans die u vandaag niet mag missenEpic Games Store, omdat het beschikbaar is Kijk gratis naar honden, titel ontwikkeld door Ubisoft Montréal en uitgegeven door Ubisoft in mei 2014, beschikbaar voor de huidige generatie consoles, maar ook voor PS3 en Xbox 360.

Het spel is een actie avontuur met elementen heimelijkheid; het belangrijkste onderdeel van de Watch Dogs-gameplay is hacking: privacy en persoonlijke informatie zijn niet alleen gebaseerd op de plot, maar op de hele spelwereld.

La Bloem is een Amerikaans bedrijf dat werkt op technologisch gebied en software beheert die alle stedelijke infrastructuur van Chicago bestuurt; alle informatie en persoonlijke gegevens van elke burger worden door Blume geanalyseerd.

We zullen ons voordoen als Aiden Pierce, een expert hacker die de dood van zijn kleindochter wil wreken door toedoen van een criminele organisatie, en om te slagen in zijn opzet, zal hij zijn briljante computervaardigheden kunnen gebruiken, zoals het omzeilen van beveiligingssystemen, het rinkelen van de mobiele telefoons van vijanden om ze af te leiden en te vluchten. of hack de verkeerslichten van de straten van Chicago om een ​​auto-achtervolging aan te moedigen.

We herinneren je eraan dat het Waakhonden het is hierdoor te downloaden link.

 

Naast de Ubisoft-titel is deze altijd gratis beschikbaar The Stanley parabel, first person adventure-videogame ontwikkeld en uitgegeven door Galactisch café voor Windows-, MacOS- en Linux-pc's.
In The Stanley Parable imiteren we precies Stanley, een medewerker van een kantoor dat leeg is gelaten, en onze hoofdpersoon heeft de taak om dit mysterie op te lossen, uit te zoeken wat er is gebeurd, te kiezen of hij de aanwijzingen van een externe verteller al dan niet volgt. Afhankelijk van onze keuzes zal het einde ook variëren.

Je kunt The Stanley Parable gratis downloaden van qui, en je hebt altijd tijd tot volgende week.