La Bungie Foundation is verheugd dat aan te kondigen dankzij het t-shirtprogramma Guardians voor Australië, verzamelde hij 1 miljoen USD (Amerikaanse dollars, ongeveer 1,6 miljoen Australische dollar) Voor financiële steun verlenen aan de slachtoffers van de branden in Australië. Sinds de lancering van het programma (14 januari) tot op heden zijn er meer dan 75.000 T-shirts verkocht, die binnenkort zullen worden bezorgd aan voogden over de hele wereld die hebben bijgedragen aan het initiatief.

Het shirt van de Guardians for Australia toont de typische flora en fauna van Australië en een bewakingsschip dat over het landschap patrouilleert. De opbrengst gaat naar de NGS Forestry en WIRES.

'We zijn onder de indruk van de vrijgevigheid en genegenheid van de Bungie-gemeenschap voor Australië na de rampzalige bosbranden. Dankzij onze fans heeft de boswachter in New South Wales nu betere tools om toekomstige noodsituaties aan te pakken en de gemeenschap te dienen in geval van nood. DRADEN zullen in staat zijn om zieke, gewonde of ontheemde wilde dieren te rehabiliteren en tegelijkertijd hun natuurlijke leefomgeving te herstellen. We danken je hartelijk voor het blijven aantonen dat de kracht van de Bungie-gemeenschap echt een verschil maakt en helpt om een ​​betere wereld te creëren. " Christine Edwards, senior foundation manager van de Bungie Foundation.

De fondsenwerving van The Guardians for Australia zet onze ondersteuningsinspanningen voort, samen met die in 2015 voor de aardbeving in Nepal en in 2017 voor de orkaan Harvey. In 2018 lanceerde Bungie ook Game2Give, een evenement ter ondersteuning van het iPads for Kids-programma van de Bungie Foundation en de ziekenhuizen van het Miracle Network voor kinderen in de Verenigde Staten.
Voor meer informatie over de fondsenwervingsprogramma's van Bungie kunt u de website van de Bungie Foundation raadplegen.