Bethesda Softworks, heeft aangekondigd dat het vandaag beschikbaar is DOOM Eeuwig zowel digitaal als fysiek exemplaar bij retailers over de hele wereld voor Xbox One, PlayStation 4, pc en Google Stadia.

Ontwikkeld door id Software, DOOM Eternal è stato eletto Beste actiegame en beste pc-game op E3 ​​2019, en wordt genoemd in meer dan 350 lijsten van de meest verwachte games van 2020. Het is het directe vervolg op DOOM, in 2016 bekroond als beste actiespel bij de Game Awards.

"DOOM Eternal het is de meest ambitieuze game die ooit door onze studio is gemaakt ', zegt Marty Stratton, uitvoerend producent van id Software. “De schaal en omvang van de campagne en BATTLEMODE getuigen van het talent en de passie van alle id Software-medewerkers. realiseren DOOM Eternal het was een ongelooflijke ervaring en we kunnen niet wachten tot de spelers de spanning van dit epische avontuur op hun huid ervaren. ”

Ervaar de overweldigende vechtkunst die je op de proef zal stellen met nieuwe vaardigheden en wapens om onder de knie te krijgen in de titel van de grootste, snelste en meest verslavende DOOM-serie ooit. Gebaseerd op de idTech 7 grafische engine en verrijkt met een gloednieuwe snelle soundtrack gecomponeerd door Mick Gordon, DOOM Eternal slaagt erin om alles wat spelers zo leuk vonden aan DOOM (2016) te verbeteren, door een verbeterd vechtsysteem, oude en nieuwe demonen en krachtige wapens te introduceren in ongelooflijke werelden die nog nooit eerder zijn gezien.

DOOM Eternal het is beschikbaar in Standard en Deluxe edities. De Deluxe Edition bevat de Year 1 Pass, die toegang geeft tot twee add-ons voor de singleplayer-campagne die binnen het eerste jaar na de release van DOOM Eternal beschikbaar zal zijn.

Deze afzonderlijke verhalen onderzoeken de catastrofale gebeurtenissen die hebben geleid tot de nederlaag van de aarde tegen demonen. De Deluxe Edition bevat ook de DOOM Slayer daemon-skin die kan worden gebruikt in de Campaign en BATTLEMODE, evenals het Classic Sound Pack voor wapens.