De afgelopen uren via het Twitter-profiel officieel van het merk, kondigde Activision dat aan Call of Duty: Warzone is geslaagd voor i 30 miljoen spelers in iets meer dan tien dagen na de lancering van de titel, die plaatsvond op 10 maart.

De modus Gratis te spelen stand-alone Battle Royale di Call of Duty Modern Warfare het wordt daarom bevestigd als een van de titels van het moment en verovert zelfs de hoogten van de meest populaire streaming-sites zoals Twitch, Mixer en YouTube Gaming.

Wil je voor de geforceerde wereldwijde quarantaine, of wil je de Call of Duty-merksterkte geassocieerd met een gratis Battle Royale, er is zeker dat Activision een knal heeft gemaakt met Warzone, die zich arrogant lijkt te hebben opgelegd onder de grootheden van de sector zoals Fortnite en Apex Legends.