GameStopDe winkels GameStop van Californië ze blijven gesloten. De beslissing kwam nadat de gouverneur was gekozen Gavin Newsom om een ​​totaal lockdown-beleid in de staat te implementeren.

Het nieuws komt 24 uur later De controversiële keuze van Gamestop om de verkoop open te houden in de Verenigde Staten, zichzelf beschouwend als "een essentiële dienst".

Het bedrijf bevestigde aan IGN dat de Californische winkels gesloten bleven om te voldoen aan de indicaties van volledige sluiting door de gouverneur, waarin werd bevolen om thuis te blijven en alleen uit te gaan in geval van nood, zoals gezondheid, werk en voedselkosten.

Een Gamestop-medewerker bevestigde dat de order om de winkels te sluiten 's ochtends en' s ochtends arriveerde er was verder geen commentaar van de onderneming op de mogelijkheid om de beslissing uit te breiden tot alle winkels in de Verenigde Staten.