Hoe we het hadden hierboven al besproken, de beroemde anime Demon Slayer - Kimetsu no yaiba zal hebben, vanaf 2021, zijn speciale videogame.
Het nieuws kwam Aniplex op de wekelijkse Shonen Jump, wat onderstreept hoe het videospel uit de manga is geschreven en ontworpen door Koyoharu Gotouge behoort tot het geslacht concurrerende demon moordactie.

Ook werd de productie van de videogame toevertrouwd CyberConnect 2, Japanse producer die al heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van de serie Storm di Naruto Ultimate Ninja en van de meest recente Dragonball Z: Kakarot.

Op zondag 22 maart werd het uitgezonden op eerste trailer di Demon Slayer - Kimetsu no yaiba - Hinokaami Kepputan!, die het jaar van uitgave van het spel laat zien, precies 2021; de video is kort genoeg, maar van de beelden van de hoofdpersoon Tanjiro Kamado Aangenomen wordt dat de speler zijn rol zal spelen om waarschijnlijk de gebeurtenissen van de manga te volgen.

De trailer staat helaas alleen in giapponese op dit moment markt waarvoor het in eerste instantie lijkt te zijn bedoeld, maar gezien de grote populariteit dat Demon slayer inzamelt, kan een landing op de Europese markt niet worden uitgesloten.