Een paar dagen geleden waren ze dat in het tijdschrift Famitsu gepubliceerd de eerste schermen van de nieuwe DLC komen binnenkort voor Dragon Ball Z: Kakartoho, waardoor Goku en Vegeta zullen worden Super Saiyan God.

Vandaag Bandai Namco heeft nieuwe informatie en officiële schermen vrijgegeven, waar je de in-game transformaties kunt zien.

Hier officiële aankondiging:

Met personages en transformaties van DRAGON BALL SUPER stelt deze DLC fans in staat om de Super Saiyan God-transformatie te bereiken door middel van een training tegen Whis om Beerus het hoofd te kunnen bieden in een exclusieve Boss Battle-aflevering.
Deze inhoud is op elk moment toegankelijk en stelt je in staat om de transformatie naar Super Saiyan God te gebruiken tijdens het hoofdverhaal!

De DLC "A NEW POWER AWAKENS - Part 1" zal in het voorjaar van 2020 beschikbaar zijn met de Season Pass of zal te koop zijn met "A NEW POWER AWAKENS - Part 2", die later in het jaar wordt uitgebracht.

Dankzij deze DLC zullen onze protagonisten kunnen bereiken zelfs hogere vermogensniveaus en als de aanvullende inhoud de gebeurtenissen van Dragon Ball Super blijft volgen, zullen we waarschijnlijk in de toekomst ook de Super Saiyan Blue.