La demonstratie di Resident Evil 3 Remake is eindelijk uit, tot grote vreugde van fans van de Survival Horror-serie door Capcom, op alle platforms ... vooral op PC. En juist op dit platform lieten de spelers hun creativiteit los bij de eerste mod.

Onder de vele mods die draaien binnen het online board van NexusMods, die variëren tussen een model van de Thomas trein in plaats van Nemesis tot het originele kostuum van de protagonsita Jill Valentine, vinden we ook de meest voorspelbare en verwachte mod tegelijkertijd: de Naakt Mod.

De naam suggereert de inhoud al: dankzij dit pakket is het inderdaad mogelijk uitkleden helemaal Jill om te kunnen genieten van zijn genaden. Bovendien gaat de mod ook om het vuil te verwijderen dat het 3D-model bedekt. Om het te downloaden, moet je eerst en vooral inschrijven naar het platform om vervolgens de Ouderlijke controle op uw rekening.