KORTE INHOUDMet een jaar vertraging, KORTE INHOUD bereidt zich voor op onze smartphones.

Yoko Taro's mobiele jrpg, beter bekend van NieR en Drakengard, zal wereldwijd worden gepubliceerd op 1 ° juli, met uitsluiting van Japan, China, Hong Kong, Taiwan en Macao.

Prodotto da square Enix, de titel zou naar verwachting in juli 2019 het licht zien, maar de Koreaanse Nexon, toen de houder van de rechten, stelde de release uit naar een latere datum.

Ora, met de aankondiging van de passage hiervan naar Pokelabo (oorspronkelijke ontwikkelaars van de titel samen met het beroemde Japanse softwarehuis), de bevestiging van de wereldwijde release in de zomer is gearriveerd, drie jaar na de Japanse versie.

SINoALICE wordt beschreven als “De herinterpretatie van een klassiek sprookje, geplaatst in een verontrustende donkere fantasiewereld geïnspireerd door Yoko Taro, auteur van NieR: Automata. De game volgt het verhaal van verschillende helden van populaire sprookjes, die samenkomen om verraderlijke landen het hoofd te bieden, vijanden te bedreigen en puzzelpuzzels op te lossen om de verhalenvertellers die ze hebben gemaakt tot leven te brengen ".

De game bevat gezamenlijke evenementen met zowel NieR: Automata als NieR Replicant.