In de loop van de dagen besluiten veel meer mensen vanwege de noodsituatie thuis te blijven coronavirus diensten op internet gaan gebruiken die in de loop van de tijd te veel verkeer genereren om door de verschillende internetproviders te kunnen worden beheerd. Maar als we aan de ene kant zelfs deEuropese Unie dat verplicht Netflix e YouTube om de maximale videokwaliteit van hun platforms te verlagen, Fastweb blijft sereen en stelt haar klanten gerust.

Internetverbinding Fastweb

Door middel van een persbericht bevestigde de provider de goede stabiliteit van de dienst, ondanks de toename van het volume aan gegevens sinds het begin van de crisis (van 10-12 Petabytes tot 18 Petabytes). De operator kwam vanaf het begin tussenbeide, wat leidde tot een bron  4,4 Tb / s de waarde van de draagbare piek, om haar klanten een service te garanderen werkzaam e werkzaam.