Child of LightAls je de karavaan van games die de afgelopen dagen gratis beschikbaar zijn al hebt verbruikt, maak je geen zorgen, een nieuwe titel kan worden ingewisseld zonder een cent te betalen: Child of Light.

Het is een sprookjesachtige RPG gemaakt door Ubisoft Montreal, met de hulp van de grafische engine van UbiArt Framework, waar we worden geroepen om de rol van de jonge prinses Aurora te spelen: het is onze taak om het magische koninkrijk Lemuria te redden door de zwarte koningin te verslaan, verantwoordelijk voor de diefstal van de zon, de maan en de sterren.

Aurora wordt op haar avontuur vergezeld door Igniculus, een vuurvlieg die wordt bestuurd door een andere speler, die de prinses bijstaat tijdens de gevechten. Ze gebruiken het ploegensysteem "Actieve tijdstrijd".

Child of Light is tot 28 maart gratis inwisselbaar op Uplay en verder Ubisoft officiële winkel.