Konami, kondigde dat vanaf vandaag aan Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution is beschikbaar, uitsluitend digitaal, op PlayStation Store, Microsoft Store en Steam al prijs di 39.99 €. Deze videogame was vanaf de zomer van 2019 alleen beschikbaar voor Nintendo Switch en heeft wereldwijd al een half miljoen exemplaren verkocht. Het universum van Yu-Gi-Oh! verwelkomt graag Duelists op alle andere spelplatforms.

Dompel jezelf onder in 20 jaar Yu-Gi-Oh! met Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution en maak je klaar om de legendarische verhalen van de originele Yu-Gi-Oh! en de virtuele wereld van Yu-Gi-Oh! VRAINS dankzij nieuwe duels, verhalen, inhoud en personages!

Creëer je eigen kaartspel en neem het op tegen de meest iconische duellisten van het Yu-Gi-Oh-universum! De uitdagingen worden nog spannender en strategischer dankzij de aanwezigheid van meer dan 10.000 kaarten, waaronder de meest recente: Crystron Halqifibrax, Apollousa, Boog van de godin e I: P Masquerena.

De Yu-Gi-Oh! -Serie is gebaseerd op de Yu-Gi-Oh! manga (bedacht door Kazuki Takahashi), dat in serie werd gepubliceerd in het Weekly Shonen Jump-tijdschrift van SHUEISHA Inc. te beginnen met 1996, en nu in de zesde generatie van de animatieserie "Yu-Gi-Oh!" is (uitgezonden op gelieerde kanalen) naar TV Tokyo). KONAMI heeft het eerste consolegame in de 1998 uitgebracht en de serie, inclusief het kaartspel voor verzamelaars, heeft nog steeds veel fans over de hele wereld. KONAMI blijft een breed scala aan content ontwikkelen en distribueren op basis van Yu-Gi-Oh! om zijn gebruikers over de hele wereld te vermaken en amuseren.