Animal Crossing: New Horizons blijft cijfers malen. In Japan werden ze in slechts drie dagen verkocht 1,88 miljoenen exemplaren Fysieke!

De door Famitsu verzamelde gegevens zijn duidelijk: in de eerste drie dagen van lancering is de nieuwe Nintendo Switch-titel verkocht 1.880.626 kopieert tussen detailhandel, bundel met de console en kaarten met code. Digitale kopieën rechtstreeks verkocht vanuit deeShop Nintendo en van andere sites. Indrukwekkende cijfers die die overtreffen die door Game Freak zijn verkregen tijdens de lanceringsweek van Sword and Shield Pokémon die stopte op 1,36 miljoen van kopieën. 

New Horizons heeft ook de toch al opmerkelijke verkoop van Nintendo Switch gepusht en een aandeel bereikt 392.576 consoles verkocht alleen de afgelopen week in heel Japan. Dit succes zal dan worden toegevoegd aan wat de aandelen ook genieten in het Westen, en zelfs de eerste plaats behalen in de best verkochte aandelen in het VK.

 

Wat denk je, speel je nu ook op je eiland? Laat het ons weten met een reactie!