In het licht van schoolafsluitingen als gevolg van de dreiging van COVID-19, wordt de tweetalige app voor kleuters weergegeven als onderdeel van het Witte Huis en de nieuwe SIIA-website met leermiddelen voor virtueel leren, ter ondersteuning van leerkrachten en gezinnen tijdens de quarantaine.

BROOKLYN, NY– (BUSINESS WIRE) -#kidsfunactivities-HITN Learning, een divisie van HITN, kondigde vandaag aan dat het Cleo & Cuquin: ontdek + leer app, het resultaat van een door de overheid gefinancierd project en geïnspireerd door de populaire series op YouTube en Netflix, is opgenomen in de eerste lijst met officiële bronnen die is opgesteld door het Education's Technology Industry Network (SIIA / ETIN) van de Software & Information Industry Association en het Witte Huis, op een nieuwe website genaamd Tech for Learners. De site, https://www.techforlearners.org ondersteunt docenten en gezinnen die thuis in quarantaine worden geplaatst door de COVID-19-pandemie.

"Geconfronteerd met de ongekende uitdaging van een wereldwijde pandemie, die de sluiting veroorzaakte van de meeste scholen, ouders, opvoeders en de gemeenschap in het algemeen, moeten kunnen rekenen op betrouwbare educatieve hulpmiddelen en oplossingen die de overgang naar virtueel leren haalbaar maken en effectief, "zei David Rust, General Manager van HITN Learning en voegde eraan toe," Preschool biedt speciale uitdagingen voor leren op afstand. De Cleo & Cuquin Explore + Learn-app is ontworpen om kleuters te betrekken bij het leren van essentiële wiskundige vaardigheden door middel van tweetalige spellen en andere activiteiten; een zeer nuttig onderdeel van voorschools leren tijdens de quarantaine. "

In het licht van de wereldwijde gezondheidscrisis, die veel mensen heeft gedwongen thuis te blijven, HITN leren ondersteunt zijn missie om Spaanstalige families in de Verenigde Staten te ondersteunen, door tweetalige bronnen en educatieve oplossingen beschikbaar te stellen voor ouders en opvoeders om de overgang naar virtuele lessen thuis te vergemakkelijken. Daartoe biedt het educatieve oplossingen met bewezen leereffectiviteit, waaronder de Cleo & Cuquin: ontdek + leer educatieve kits en digitale toepassingen, die ouders helpen een educatieve routine op te bouwen, terwijl de nieuwsgierigheid van kinderen naar kennis wordt gestimuleerd en thuis wordt vermaakt. Deze kits worden geleverd met verschillende tweetalige Engels-Spaanse leermiddelen die kleuters helpen wiskundige vaardigheden te ontwikkelen en problemen in beide talen op te lossen. De gratis educatieve app Cleo & Cuquin: ontdek + leer bevordert ook het succes op de kleuterschool met boeiende activiteiten, games, video en AR in vier wiskundige concepten: tellen, platte vormen sorteren en 3D-vormen.

Daarnaast kunnen ouders met voorschoolse kinderen naar de HITN leren website, waar ze een groot aantal bronnen kunnen vinden in de Ouders Corner. Feature stories bevatten gedegen advies voor ouders bij het navigeren door de educatieve reis van hun kind, plus nuttige informatie van experts op het gebied van voor- en vroegschoolse educatie. Daarnaast zullen ze eenvoudige manieren vinden om pandemische onderwerpen aan kinderen uit te leggen, zoals hoe ze met hen kunnen praten over COVID-19. De ouderhoek bevat ook pagina's van Ambachten en activiteiten plus downloadbare afdrukbare speelbladen, activiteiten die ze kunnen afdrukken om te vermaken en met hun kinderen te spelen terwijl ze thuis zijn.

HITN leren zet zich in voor het sociale, emotionele en academische succes van Latijns-Amerikaanse / Latino-kinderen van 0-14 jaar. Haar missie is om ouders, verzorgers en leraren originele leermediaproducten te bieden, in het Engels en het Spaans, die Spaanse families betrekken bij hun educatieve reis. HITN Learning helpt studenten met alle culturele achtergronden die de tweetalige Engels-Spaanse ervaring waarderen. Bezoek voor meer informatie www.hitnlearning.org.

Over SIIA
SIIA
is een overkoepelende vereniging die meer dan 800 technologie-, data- en mediabedrijven wereldwijd vertegenwoordigt. Marktleiders werken door de divisies van SIIA om problemen en uitdagingen aan te pakken die van invloed zijn op hun industriesegmenten met als doel innovatie en groei voor de industrie en elk aangesloten bedrijf te stimuleren. Dit wordt bereikt door persoonlijke en online mogelijkheden voor bedrijfsontwikkeling, peer-netwerken, bedrijfseducatie, bescherming van intellectuele eigendom en overheidsrelaties. Ga voor meer informatie naar siia.net.

Contacten

Lina Sands (646) 731-3887 / lsands@hitn.org

Bron BEDRIJFSDRAAD