We weten dat met Xbox-serie X en PlayStation 5 zullen we titels hebben met een resolutie van 4K en een hogere en stabiele framesnelheid, maar op dit moment hebben we nog niets gezien. Echter, de eerste exclusieve Microsoft die zal schieten op 4K en 120 fps, iets historischs voor een console.

Ad aankondigen was Dynamische spanningsgamesen verklaarde dat hij volgende week de debuutgameplay van deze mysterieuze game zal uitbrengen.

Het lacht om de oprechtheid van de ontwikkelaar, die beweert geen opnamekaart te hebben met 4K en 120 fps, hoewel in ieder geval je mag niet te veel verwachten aangezien we het hebben over een kleine studio, wiens eerste gepubliceerde titel Pirates of First Star is, een avontuur met puzzelelementen, verschillende minigames en een cast met grappige personages.

Dus waarschijnlijk zal dit nieuwe spel ook zijn iets grafisch eenvoudigswaardoor we onszelf hebben kunnen pushen tot zo'n hoge resolutie en framerate. Er is in ieder geval nieuwsgierigheid: over een week zien we de eerste game met 4K en 120 fps voor Xbox Series X.