Square Enix richt zich sterk op Final Fantasy VII remake, dat dit jaar een van de vlaggenschiptitels in de PlayStation 4-catalogus zal zijn. Over sommigen komt nieuws van de rijzende zon bundel edities.

Sony en Square Enix hebben er inderdaad voor gekozen Mededelingen twee bundeledities binnenkant zal console en spel zijn inbegrepen. Er zullen twee versies zijn, één met binnenkant PlayStation 4 terwijl de andere met dePro-editie, en zal een prijsklasse hebben vanaf 250 voor ongeveer 330 euro. Beide zijn momenteel echter alleen beschikbaar voor de Japanse markt.

Final FAntasy VII PlayStation 4-bundel

De consoles binnenin hebben geen limited edition kleurstelling of kleur, maar het zou ons hoe dan ook verbazen als we deze bundels niet op de markt zien komen gelijktijdige lancering di Final Fantasy VII zelfs in het Westen.