Coronavirus veroorzaakt niet alleen ernstige problemen in het dagelijks leven van ons allemaal, maar ook in de commerciële sector, met productie en distributie in grote moeilijkheden. Dit kan ook problemen opleveren voor de fysieke versie van Resident Evil 3: remake. Een dirlo het is hetzelfde Capcomen verklaarde dat op sommige markten niet is gegarandeerd dat het spel, in de fysieke versie, op de markt komt April 3 2020.

Zoals we allemaal weten, heeft de verspreiding van het coronavirus een grote impact, met de verschillende beslissingen die in Europa zijn genomen om beperkingen op te leggen die ook betrekking hebben op transport.

De wereldwijde releasedatum van Resident Evil 3 Remake blijft vastgesteld op 3 april 2020, maar op sommige Europese markten kan de verzending te laat aankomen, inclusief fysieke kopieën van de games.

Zoals je kunt zien in de Capcom-release, fysieke kopieën van Resident Evil 3: Remake kunnen daarom worden uitgesteld. Niets zeker, maar gezien de situatie is het beter om op alles voorbereid te zijn; indien u geen problemen wenst kunt u altijd terugvallen op de digitale versie.