SnowRunner zal komen 28 april PlayStation 4, Xbox One en pc en zal gebaseerd zijn op een reeks veeleisende sandbox-missies in meer dan 30 vierkante kilometer wilde en onherbergzame omgevingen die een grote garage van terreinwagens besturen om te ontgrendelen en te upgraden.

Voltooi de missies om credits en XP te verdienen die je nodig hebt om je vloot te upgraden.

Verken elke hoek van een enorme onherbergzame wereld en accepteer missies en arbeidsovereenkomsten waarmee u credits kunt verdienen en ervaringspunten die kunnen worden gebruikt om krachtigere terreinwagens en veel handige accessoires te kopen om missies te voltooien. Je acties en beslissingen hebben een directe impact op de omgeving om je heen en je hebt de mogelijkheid om verschillende gamekaarten te verbinden in missies die worden uitgebreid op verschillende gamekaarten, om alleen of in multiplayer-co-op met je vrienden te worden geconfronteerd .

Verken nieuwe vijandige en wilde gebieden op zoek naar nieuwe offroad-modellen en unieke accessoires

De SnowRunner-gameplay is niet beperkt tot game-missies, het is mogelijk om de kaarten in alle vrijheid te verkennen, niets weerhoudt je ervan om verkenningen te ondernemen en te proberen de top van verraderlijke pieken te bereiken zonder fasen of vooraf ingestelde paden te volgen.

Maak je klaar om meer dan 40 krachtige off-road voertuigen te verzamelen en uitgestrekte wilde en onherbergzame gebieden te veroveren vanaf 28 april op PlayStation 4, Xbox One en pc. Reserveringen zijn al open op Officiële site en kunt u het exclusieve off-road voertuig Navistar 5000-MV krijgen!