Voor iedereen die van gratis games houdt, Steam is klaar om nog vier extra voordelige titels aan te bieden, die volgen op de drietal gesigneerde werken orangejuice vandaag. Profiteer ervan zolang de winkel zin heeft in cadeaus, want op 31 maart gaat iedereen weer in de uitverkoop.

brutaaltje, Het ambitieuze voltooide project van Zero Gravity, is de Early Access-versie van een verkenning van de ruimte met overlevingselementen, dacht dat het een soort sciencefiction Rust was. Helaas heeft het ontwikkelingsteam de ondersteuning opgegeven en zit de game nu permanent in één onvolledige staat, maar als je het potentieel wilt bekijken (door sommigen gedefinieerd als veelbelovend), kun je profiteren van de gratis download.

UNI een verzameling van 40 minigames Geschikt voor families en vriendengroepen die samen plezier willen hebben. Geen enkele vaardigheid is vereist e iedereen kan direct leren spelen, dus het zou je kans kunnen zijn om met al je kamergenoten op de bank (of bureau) te zitten en deze quarantainedagen samen door te brengen.

Waarschijnlijk de meest veelbelovende van de bende, modder een klassiek racespel met speelgoedauto's en tracks. Je kunt de computer uitdagen in de Arcade-modus, proberen de finishlijn binnen de maximale tijdslimiet te bereiken of tegen andere spelers in een gedeeld scherm spelen. eenvoudig, maar functioneel (en gratis, meer dan wat dan ook).

Het kwartet sluiten is Marswet, arcadetitel waarin we de rol spelen van een Martiaanse slak en we moeten onze puppy's beschermen tegen een regen van destructieve apparaten, rekenen op de steun van platforms en verschillende verbeteringen. In de praktijk is de Flash-versie van Space Invaderswaar de buitenaardse wezens zijn binnengevallen.

Dit zijn natuurlijk geen kolossale werken, maar meer informele spelers zullen misschien wat plezier beleven aan deze nieuwe verzameling van gratis titels. Hier zijn de links naar de pagina's van Stoom om te downloaden: