Door de coronavirus, we hebben er feest van gemaakt vertragingen en uitstel voor belangrijke evenementen en titels in de wereld van videogames. Hoewel de pandemie nog niet lijkt te willen stoppen, beginnen de eerste twijfels te ontstaan ​​over de producten die na de zomer arriveren en die nog steeds in gevaar zijn. Het lijkt er echter op Halo Oneindig wil niets horen over uitstel.

Microsoft heeft in feite herhaald dat het verwachte rendement op de next-gen console van de populaire shooter-sage blijft ingesteld voor 2020. Zoals hij beweert Matt Booty, hoofd van Xbox Game Studios, hebben interne ontwikkelaars te maken gehad met verschillende "unieke uitdagingen" vanwege COVID-19, waaronder de noodzaak om hun werkschema's volledig te herzien, maar ze zijn allemaal operationeel en ze zullen er alles aan doen om het beloofde startvenster te houden.

Halo Infinite zal later dit jaar beschikbaar zijn op Xbox One, Windows PC en Xbox-serie X, die allemaal onlangs zijn onthuld technische specificaties - kijk eens naar de onze Tech Dive als je nieuwsgierig bent.