In deze vrij genereuze periode wordt een ander spel gratis beschikbaar gesteld en deze keer is het een echte knaller uit het verleden: FX Interactive heeft in feite besloten om het gratis en voor een beperkte periode beschikbaar te stellen Imperivm - The Punic Wars.

Het is een real-time strategiespel, geproduceerd in 2003 door Haemimont Games en speelt zich precies af in het tijdperk van de Punische oorlogen. Het spel bestaat uit twee campagnes die de historische feiten met betrekking tot de botsing tussen de Romeinen en de Carthagers, zoals het beleg van Numancy of de val van Carthago, traceren en de aanwezigheid van historische eenheden van de kanshebbers ziet.

Imperivm - The Punic Wars is gratis inwisselbaar van zijn speciale pagina op FX Store, na het aanmaken van een account.

De promotie is geldig tot Maart 29.

Imperivm