In de afgelopen uren is deHollywood Reporter heeft dat geopenbaard Netflix verwierf de rechten om een ​​live-actiefilm te produceren die is gewijd aan het populaire videospel van de jaren 80 Dragon's Lairmet Ryan Reynolds die de hoofdrol moet spelen en de film zelf moet produceren.

De plot van het spel was nooit zijn sterke punt, het is in feite de klassieke ridder die een prinses moet redden uit de klauwen van een draak en een boze tovenaar, maar dat waren ze zeker stijl en animazioni, gemaakt door een ex Disney-animator, Don Bluth. De titel was in wezen een interactieve cartoon met goden snelle tijdgebeurtenis. Als je te jong bent om het te onthouden, kun je een idee krijgen met deze video:

Het tijdschrift meldde ook dat het scenario voor de film door Dragon's Lair moeten worden toevertrouwd aan Dan en Kevin Hageman, die al aan belangrijke films zoals hebben gewerkt De Lego-film.