Square Enix kondigde echter verrassend aan misschien niet teveel, A nieuwe versie van het eerste hoofdstuk van NieR.

De nieuwe versie van NieR-replicant komt aan op PlayStation 4, Xbox One en Steam en is hernoemd "ver. 1.22474487139". Yosuke Saito, titelproducent, wilde verduidelijken hoe deze operatie verschilt van de klassieke concepten van nieuwe versie e remastered. We verwachten daarom de komende tijd hierover meer nieuws. Ze waren ook beloofd nieuwe inhoud naast wat wordt aangeboden door de oorspronkelijke titel, evenals de feitelijke mogelijkheid dat een nieuw ongepubliceerd einde.

Ten slotte melden we dat het werk is toevertrouwd Toylogic, een klein extern team, onder toezicht van de oorspronkelijke producenten. De betrokkenheid van Takahisa Taura, wat echter niet de feitelijke rol was in NieR Replicant ver. 1.22474487139.