Als je de aankondiging van hebt gevolgd Xenoblade Chronicles Definitieve editie tijdens de laatste Nintendo Direct Mini, dan weet je zeker dat de ontwikkelaars een nieuwe epiloog in het werk zullen introduceren, genaamd Toekomst verbonden, wat haar bindt aan haar vervolg. Het is duidelijk dat je de hoofdverhaallijn moet beëindigen voordat je toegang krijgt tot de nieuwe inhoud. Of zo zou het normaal gesproken zijn, maar Nintendo is van plan deze keer de kaarten op tafel te veranderen.

Via de pagina Twitter officieel heeft de Japanse reus inderdaad onthuld dat er in Xenoblade Chronicles Definitive Edition de mogelijkheid zal zijn sla het hele spel over en begin direct vanuit de epiloog. Op deze manier kunnen al diegenen die het verhaal al hebben beleefd en direct willen zien wat er nieuw is (misschien zelfs voor vermijd spoilers) ze hoeven niet alles opnieuw te verdragen om het extra stuk te ontgrendelen.

Xenoblade Chronicles Definitive Edition is exclusief beschikbaar op Nintendo Switch vanaf 29 mei 2020. Als je de voortgang wilt zien die de graphics hebben gemaakt ten opzichte van het verleden, nodigen we je uit om ook naar de te kijken video confrontatie.