Als u online browst, vindt u honderden afbeeldingen van Animal Crossing: New Horizons waarin de bewoner excentrieke kleding draagt, vaak geïnspireerd door anime of videogames, tot echte cosplay. Je kunt ook prachtige schilderijen of gepersonaliseerd behang opmerken, evenals paden, bloembedden en wie er nog meer heeft.

Zelf uw eigen modellen maken is eenvoudig: gewoon gebruiken de applicatie in onze Nook Phone. Met de basisversie kunt u afzonderlijke afbeeldingen maken, zoals posters of vlaggen, terwijl de uitbreiding moet worden gekocht bij het Nook-punt Pro om kledingmodellen te maken die meerdere kanten nodig hebben (voorkant, achterkant en twee mouwen).

Auteur code: MA-5531-5085-5085

Voor degenen die niet zo dol zijn op pixelkunst, of in ieder geval toegang willen hebben tot een hele wereld van creaties, is het ook mogelijk om de werken van andere gebruikers te importeren. Dit kan op twee manieren.

Scan de QR-codes

Een van de manieren waarop het mogelijk is om gepersonaliseerde modellen te delen en te verkrijgen, is via de QR-codes, precies zoals het gebeurde op Animal Crossing: New Leaf. De QR-codes kunnen enkelvoudig zijn, waardoor een afbeelding op een enkele gevel ontstaat, of vier verschillende voor de verschillende zijden van de kleding, zoals hierboven uitgelegd. Om dit laatste te krijgen, moet je natuurlijk de Pro-versie van de applicatie beschikbaar hebben.

Een (mooi) voorbeeld van een QR-code

Dit is hoe:

  • Download de applicatie op uw smartphone Nintendo Switch Online en log in met uw MyNintendo-account
  • Na het starten van Animal Crossing: New Horizons,druk op de knop - op het scherm waar de titel verschijnt, om Instellingen te openen. Daar kunt u de game verbinden met de Nintendo Switch Online-applicatie die we hebben gedownload, waardoor Nook Link is verkregen
  • Open de Nintendo Switch Online-applicatie op je smartphone en selecteer deze Nook Link en vervolgens modellen

  • Vanuit dit scherm kunnen we de QR-code van een afbeelding of de vier QR-codes van een kledingstuk scannen. Je kunt ze één voor één scannen: als je klaar bent, moet je deze opslaan in Animal Crossing: New Horizons. Om dit te doen, moeten we de toepassing van aangepaste sjablonen openen in Nook Phone en druk op de + knopen selecteer vervolgens de sleuf waar u deze wilt opslaan. Dit moet elke keer worden herhaald, anders gaat de scan verloren.

  • Er zijn sites zoals deze waarmee u afbeeldingen kunt maken op een online schema en deze direct kunt omzetten in een QR-code, en ernaar kunt zoeken in een archief

Alle oude QR-codes gemaakt in Animal Crossing: New Leaf zijn compatibel, behalve die gekoppeld aan kartonnen vormen waarin je het gezicht kunt invoegen om een ​​foto te maken.

Deel en ontvang modelcodes

In Animal Crossing: New Horizons is er een tweede manier om je creaties te delen, en dat is door de monitor in de Ago e Filo-winkel te gebruiken. Je moet het natuurlijk op je eiland laten bouwen.

Auteur Code: MA-7213-7826-3005

Door toegang te krijgen tot de roze terminal onderaan de winkel, kun je je eigen creatorcode krijgen en die van elk afzonderlijk model verkrijgen. U kunt dus de code van een door ons gemaakte jurk delen, of die van de gehele catalogus van onze werken. Tegelijkertijd kunt u een werk van een andere speler of al zijn werken zoeken en opslaan wat we verkiezen in onze toepassing van aangepaste modellen. Ook in dit geval is het nodig om de Pro-versie te hebben om kleding te maken en te delen, waarvoor meer dan één gevel nodig is. U vindt er veel op de Reddit toegewijd.